Skip to main content

Variola Maimutei – Promovați “spurcăciunea” si apoi le spuneți că nu-i bună…

După ce investiți bani și dați libertate maximă garantată in orice vreme pentru a promova “depravarea sexuală”, ați dedicat o perioadă din an si fluturați steagul “stricăciunii morale” chiar pe instituții publice, ați introdus și în școli propaganda aceasta a bolilor transmise prin desfrâu, ați permis spurcarea mass-mediei de la știri și filme până la programele educaționale pentru copii și chiar desene, ați închis gura celor care vă avertizau că “stricăciunea” aceasta va aduce boală generalizată la nivel de societate, atât de multă boală încât spitalele nu o pot duce, iar azi veniți cu texte: “Feriți-vă de relații intime întâmplătoare!”

Serios, doar așa combateți un început de “epidemie”, care se răspândește prin “desfrâu” s.e.x.u.a.l? Credeți că după ce ați promovat asta ani de zile la rând pe toate platformele, dându-le de înțeles până si copiilor că sunt liberi să se iubească cu orice și oricine, acum veniți timizi si spuneți că nu-i Ok? Voi de ce credeți că au dispărut în alte secole și in alte culturi libertatea asta a desfrâului si “paradele spurcăciunii”? Oare nu tocmai pentru că au adus boală, nebunie și faliment? De ce credeți că ne vorbesc cărțile de istorie despre dispariția unor imperii și culturi tocmai din cauza desfrâului?

Puneți mâna si desființați toată propaganda spurcăciunii, puneți la adăpost mințile tinere de “desfrâul”, care curge valuri din fundul iadului, din creierele spurcate ale dracilor, puneți mâna si dați cu interzisul din primării până în școli, din televiziuni până în guverne la tot ce este “stricăciune” și promovare a animalicului. Nu suntem câini și nu vrem să murim ca și câinii, infectați de boli ale lipsei de înfrânare, ci vrem să trăim curați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, adică în iubire credincioasă față de ce ni s-a încredințat. V-ați răsculat contra ordinii naturii si vreți să culegeți sănătate și prosperitate? Fals! Semănați sfințenie si bun simt și veți culege viață! Iar Biblia ne spune că în rai nu intră “câinii”!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece