Skip to main content

Vedete care s-au pocăit – România este zguduită

Nu la voia întâmplării in ultima lună în România au apărut cele mai puternice mărturii care s-au auzit în ultima vreme în această țară, trei mărturii despre pocăința unor oameni foarte cunoscuți din trei domenii diferite (muzică, actorie si fotbal). Toate aceste trei persoane au șocat națiunea prin schimbarea lor în bine, prin felul în care au vorbit despre relația directă cu Hristos si cum Acesta le-a salvat viețile.

Aceste trei persoane au vorbit despre Hristos si schimbare fără a face propaganda la vreo eticheta religioasă, pentru că ei n-au găsit o religie, ci un Salvator. Dana Nalbaru, de exemplu, a vorbit despre Hristos cu o pace si cu o bucurie care s-au simțit în fiecare inimă care a ascultat-o. Mărturia lui Marian Aliuță și botezul lui Biblic, precum l-a făcut Hristos si ucenicii, a fost cap de afiș în toate publicațiile din România, iar Nelu Curcă (nume real Mihai Coadă) a vorbit pe față despre lupta omului cu Diavolul si cu ispitele cum n-am auzit niciodată vorbindu-se atât de deschis.

Oare prin aceste mărturii Dumnezeu nu ii cheamă pe români la El? Oare aceste mărturii nu vor sluji ca dovadă că romanii au aflat de Hristos si de o relație autentică cu El? Oare aceste mărturii nu de demonstrează că poți trăi cu Hristos, că poți scapă de vicii si păcate si că poți fi fericit fără ele? Așa cum ne-a spus Mântuitorul as vrea sa va spun si eu: “Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață (Ioan 5:24).” Nu te ascunde si nu te scuza că tu nu poți să te lepezi de Diavol si de faptele întunericului. Iată dovezile după care vei fi judecat in ziua Judecății dacă nu te căiești si nu-ți schimbi viata precum acești oameni.

Cu prețuire,

Toni Berbece