Skip to main content

Vei intra și tu în post împreună cu noi?

De mâine începem 21 de zile de post și rugăciune pentru trezirea spirituală și vindecarea națiunii noastre. Știm din Scriptură ca Daniel a obținut favoare pentru națiunea lui după ce 21 de zile s-a smerit înaintea Domnului, timp în care a mâncat doar verdețuri. Credem că anul acesta Dumnezeu va face lucruri minunate în națiunea noastră dacă vom căuta tot mai mulți fața Lui. Ce-i vom cere Domnului?

  1. Iertarea națiunii noastre. Dumnezeu să ne ierte pentru milioanele de copii avortați, să ne ierte pentru zecile de mii de copii abandonați în orfelinate, să ne ierte pentru milioanele de familii distruse și pentru alegerea depravării în locul purității, să ne ierte pentru că suntem fruntași în consumul de alcool, tutun, în prostituție, videochat și la mame minore, chiar sub 14 ani. Dumnezeu să ne ierte pentru toate blestemele și înjurăturile rostite zilnic de români, să ne sfințească gurile și trăirea.
  2. Întoarcerea românilor cu inimile spre Scriptură. Avem un creștinism neancorat în Biblie, foarte puțini creștini au citit de fapt Biblia și un infim de mic număr trăiește ghidându-se după Cuvântul Domnului. Este nevoie urgentă de o reformă în creștinism, dar făcută după Scriptură. Urgent trebuie curățat “creștinismul” din România de tot ce nu se găsește în Scriptură. Oamenii trebuie avertizați că fără să-L urmeze pe Hristos nu vor avea parte de Rai, că neamul românesc nu intră din oficiu în Cer.
  3. Mărturisirea publică a credinței în Hristos prin evenimente naționale de anvergură. Creștinii trebuie să umple stadioane așa cum pentru 22 de jucători și o minge de piele se umple un stadion și de 55.000 de oameni. Hristos este vrednic de toată cinstea, El merită să I ne închinăm ca națiune, să îngenunchem cu sutele de mii înaintea Lui. In Brazilia s-au adunat 140.000 de credincioși împreună cu președintele lor pentru a se ruga și pentru a cere milă pentru națiunea lor, este vremea ca românii sa aibă o credință mărturisită public și trăită și nu doar cu numele. Pentru ca aceste lucruri să se întâmple trebuie sa cerem ca această pandemie să înceteze, să mai cerem o vreme de har pentru lumea întreagă.

Ridică Doamne cât mai mulți mijlocitori pentru națiunea aceasta!
Cu prețuire,
Toni Berbece