Skip to main content

Virusurile vin si pleacă, dar Biserica lui Hristos rămâne în veac…

Astăzi, un echipaj de reporteri de la Antena 1 a venit să filmeze cel mai mare centru de vaccinare din țară, dar mare le-a fost uimirea când au găsit acolo o Biserică. Ce fel de Biserică? Una cum ne-a lăsat Hristos, adică un loc în care cei cred în El să se unească pentru a-I lăuda Numele și pentru a se ruga pentru binele națiunii. Noi nu “vaccinăm” cu ser, ci cu sângele lui Hristos. Cum? Adică sângele lui Hristos eliberează și azi de vicii, de patimi de demoni, sângele lui Hristos vindecă și azi de boli. Isaia ne-a spus că prin rănile Lui suntem vindecați (Isaia 53:5), iar noi trăim această realitate.

Cei de la Antena 1 erau “supărați” că e o Biserică în locul centrului de vaccinare, dar virusurile acestea care ucid trupul nu-s așa periculoase ca virusurile care ucid sufletul pe veci. Noi luptăm cu virusurile care aruncă oamenii în Iad, noi luptăm cu virusuri care înnebunesc oamenii, care îi umple de boli sufletești si trupești prin păcat. Biblia ne spune că Hristos a venit să nimicească lucrările Diavolului, iar acestea sunt păcatele de orice fel (1 Ioan 3:8).

Au venit ciumi, au venit dictaturi, au venit tot felul de calamități si nenorociri peste pământ, dar promisiunea Lui Hristos făcută lui Petru a rămas în picioare, iar aceasta este: “Și Eu îţi spun: tu ești Petru, și pe această piatră voi zidi Biserica Mea, și porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui” (Matei 16:18).

Veniti să vă “vaccinați” cu sângele lui Hristos prin spălarea de păcate, de cugete încărcate si de boli sufletești, chiar și trupești!

Suntem o Biserica 100% creștină și biblică, o Biserică pentru toți creștinii de orice confesiune. Vă așteptăm cu drag!

Cu prețuire,
Toni Berbece