Skip to main content

Vis despre război…

“Aseară am avut un vis în care se făcea că România a fost atacată de Rusia, aerian și terestru. Erau avioane care zburau deasupra Bucureștiului și prin partea de est a Moldovei, începuseră să intre trupe rusești în țară. La puțin timp dupa asta, pe toate televizoarele a apărut un mesaj în care Putin declarase că atacase România “de plictiseală” (era batjocoritor cu noi) și un video în care un om înalt în stat îndemna toți bărbații din țară să se înroleze in armată și erau împărțiți pe mai multe categorii: cei care aveau intre 18-30 de ani erau în linia 1, cei între 30-40 în linia 2, iar cei peste 40 erau încadrați la logistică/coordonarea trupelor. Cateva ore mai târziu, pe străzi deja începuse mobilizarea: circulau microbuze, mașini și vehicule ale armatei și jandarmeriei române și instalarea de sisteme militare performante. Prin acest vis am înțeles ca Domnul ne avertizează și ne îndeamnă să mijlocim ca țara noastră sa fie ocrotită de război! Amin”

Am primit acest vis de la o tânără din comunitatea Profides, imediat cum a fost postat pe grupurile noastre, alții au confirmat că au avut aproape același vis in repetate rânduri (inclusiv eu am avut înștiințări sa îndemn poporul la mijlocire pentru protecție). Oare de ce primi astfel de vise? Oare nu pentru că Dumnezeu ne cheamă la mijlocire? Oare de ce copiii Lui sunt înștiințări? Oare nu pentru ca încă putem schimba ceva sau cel puțin sa ne putem pregăti moral, psihic si chiar fizic? Oare nu spuneam ca anul 2023 este anul de cotitura in care ne putem pune la adăpost, putem sa mai salvam ceva sau ne vom vedea tara judecata de Dumnezeu din cauza păcatului ei ajuns la culme?

Dacă si tu ești un copil de Dumnezeu, un mijlocitor al Lui, roagă-te si postește la timp si ne la timp, cum zice Scriptură, trăiește in neprihănire, vestește neprihănirea si hai si tu pe 15 Aprilie pe Național Arena pentru a chema protectia lui Dumnezeu peste națiunea noastră!

Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S. Fumul si flama scoase de acel tun pare ca ar fi ca niște ochi de diavol ce privesc înfometați spre lumea cuprinsă de război. Dumnezeu sa ne ferească de război, sa ne ierte păcatele si sa ne dea îndurarea sa dacă acest popor se va smeri si va caută ocrotirea Lui!